ALFA LOGO

+ -   Tarih: 27.08.2015

Kolej Kampüsümüz

oncephe

Şehrin yoğunluğu ve gürültüsünden uzak, kendi yaşam alanını oluşturan Alfa Akademi Koleji sizlere geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuyor.

Binamız, geniş koridorları, ferah sınıfları ve huzur veren yaşam alanlarıyla eğitim ve öğretim için tasarlanmış harika bir yapı.
Çevresi çam ağaçları ile çevrili 3000 m2’lik bir alan olan bahçemiz ise ortaokul ve lise öğrencilerimizin dinlenmesi ve eğlenmesine imkân sağlıyor. Tamamı giriş katımızda bulunan sınıflarımız akıllı tahtaları ve teknolojik alt yapısı ile eğitim seviyesi itibariyle kurumumuzu bir adım öne geçirirken, öğrencilerimizin tamamının sürekli kontrolü ile güvenli okul ortamını oluşturmada bizlere kolaylık sağlıyor.

sagcephe

Grup çalışması için tasarlanmış, 120 öğrencinin aynı anda ders çalışabilmesine imkân veren kütüphanemiz, öğrencilerimizin yüksek motivasyon ile ders çalıştırılması ve düzenli ders çalışma alışkanlığı kazandırılması yolunda ideal.

Kafeterya formatında tasarlanan kantinimiz, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılarken eğlenceli zaman geçirebileceği bir alan.

100 kişi kapasiteli sinema ve konferans salonumuz, başarılı öğrencilerimizin ödüllendirilmesine, motive edilmesine ve eğitici seminerler yapılmasına imkan veriyor.

Şeffaf ve hijyenik mutfağa sahip olan yemekhanemiz kendi bünyemizde pişirdiğimiz yemekleri öğrencilerimize sunarken, onların doğru ve sağlıklı şekilde beslenmesi yolunda son derece titiz.

Bünyesinde voleybol, futbol, basketbol, masa tenisi, badminton, jimnastik gibi birçok spor faaliyetinin yapılabildiği spor salonumuz, öğrencilerimizin stresten uzak ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunuyor.

solcephe