AO icon
OO icon
AL icon

Alfa’da Spor

Öğrencilerimiz akademik başarılarının yanı sıra bunun en büyük destekleyicisi olan sporu da bir yaşam biçimi haline getirmelerine olanak tanıyoruz. Lise öğrencilerimizin yarısı, ortaokul öğrencilerimizinse dörtte üçü lisanslı sporcu kategorisinde yer alıyor ve okulumuzu gururla temsil ediyor. Ulusal ve bölgesel yarışmalardaki madalya sayımızı her yıl artırıyoruz. Sportif çalışmalarımızın kulüp etkinliklerini hem okul içi hem okul dışı saatlerde yapıyor, takım antrenmanı çalışmalarımızı sadece okul dışı saatlerde gerçekleştiriyoruz. Birden fazla spor alanıyla ilgilenen öğrencilerimiz bölgesel ve ulusal yarışmalarda çok sayıda madalya kazanıyor ve okulumuza kupalar getiriyor. Okçuluk, futsal, oryantiring, basketbol, masa tenisi, kick-boks, eskrim, yüzme öne çıkan spor branşlarımız arasında yer alıyor.