SAĞLIKLI ÇOCUKLAR ANAOKULU

En küçük Alfalarımıza verdiğimiz eğitimle zihin ve duygu gelişimini destekliyor, erken yaşlardan itibaren olumlu alışkanlıklar kazandırıyoruz. İlköğretime hazırlık niteliğindeki eğitim programımızla doğru ve güzel Türkçe konuşmalarına yardımcı oluyor, yabancı dil ve iletişime bağlı dil kullanımının alt yapısını oluşturuyoruz.

Çocukların gelişimlerini desteklemek amacıyla bu yaşlardan itibaren deneyim odaklı eğitim felsefemizi atölye uygulamalarımızla hayata geçiriyoruz. Eğitim programımızda çocukların sosyal, duygusal, dil, öz bakım, psikomotor ve bilişsel alanlarındaki gelişimlerini destekleyen etkinlikler düzenliyoruz. Tüm etkinliklerimizde çocukların gelişim özelliklerini, yaşlarını, bireysel özelliklerini, farklılıklarını, ilgi ve gereksinimlerini dikkate alıyoruz.

Eğitim Hayatına Güçlü Başlıyoruz

Dinamik Eğitim Sistemimizle; Çocukların sosyal, duygusal, ruhsal, ahlaki, fiziksel ve zihinsel açılardan dengeli biçimde çok yönlü gelişebilmesi ve ileride kendi kendini yönetebilen bireyler olup, kim oldukları ve hayatta ne yapmak istediklerine dair ipuçlarına sahip olabilmeleri için, özgür iradeleriyle seçtikleri atölyelerde, ilgilerini bilgiye dönüştürmeye yardımcı oluyoruz.

İngilizceye Yabancı Kalmıyoruz

Çalışmalarımızda oyun kavramını merkeze alıyor, küçük alfalarımızın aktif katılım sağlayabileceği drama, fiziksel anlatım, müzik, kuklalar gibi atölyelerle İngilizce öğrenmelerini sağlıyoruz. Zengin görsel ve işitsel araçlar, günlük konuşma etkinlikleri, hareket eşliğinde söylenen şarkılar, tekerlemeler ve oyunlar öğrendiklerini pekiştirmede büyük rol oynuyor.

Minik alfalarımızın eğitim hayatına başladığı ilk günden itibaren onlara dolu dolu bir program sunuyoruz. Deneyimsel öğrenme metoduyla desteklediğimiz eğitim modelimizin içinde yer alan branşlar;

• Tuz Terapisi
  • Psikolojik Destek

Öğretmen – Veli Görüşmesi

Kalıcı Bağlar Kuruyoruz

Anaokulumuzda çocuklarımızın gelişimini destekleyen okul-aile ilişkilerinde güven ve dayanışmanın; karşılıklı, açık ve sürekli olmasına içtenlikle inanıyoruz. Okul yılı başında, bir kaynaşma tanışma toplantısı yapıyor, müfredat ve projeler üzerinde duruyoruz. Her dönem belirlenen tarihlerde toplantılar, seminerler, aile katılım programları düzenliyor, okul-aile bağlarımızı sıcak tutuyoruz.

Sağlıklı ve Zinde Çocuklar Yetiştiriyoruz

Okulumuzda çocuklarımızın gelişimini yakından takip ediyor, haftanın 2 günü sağlık kontrolü yapıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanları kazanmaları için onların damak tadına uygun, diyetisyenler tarafından hazırlanan menüler sunuyoruz. Aylık menümüze buradan ulaşabilirsiniz.