ALFA LOGO

+ -   Tarih: 29.12.2017

Yarıyıl Kamp Dökümanları

Sayın Veli,

Alfa Eğitim Kurumları 12.Sınıf öğrencileri için her yıl uygulanan üç haftalık yoğunlaştırılmış yarıyıl kampı bu eğitim öğretim yılında 02 Ocak 2018 ile 19 Ocak 2018 tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirilecektir. Bu kampta öğrencilerimiz Eylül ayından Ocak ayına kadar gördükleri konuları baştan tekrar ederek, farklı sorular ile hız kazanıp pekiştirme yapacaklardır. Öğretmenlerimiz öğrencilerimize kamp boyunca alan derslerinde kolay, orta ve zor sorular çözdüreceklerdir. Bu bağlamda Alfa Grup Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin girecekleri sınavlarda başarılarını arttırma, yapılan çalışmalarla öğrencilerimizde daha kalıcı bir öğrenme oluşmasını sağlamak adına sınav gruplarımızda “ Yarıyıl Kampı” düzenlemekteyiz. Bu yoğun kampın son haftasında öğrencilerimizde yorgunluktan kaynaklı motivasyon kaybı olmaktadır. Öğrencilerimizin motivasyonlarını ve ders çalışma isteklerini tekrar en üst noktaya getirmek için kampın son haftası okulumuzun yanı sıra Antalya- Sueno Hotels Beach Side Otel’de yapılacaktır.

Tabloda kamp boyunca haftalık ders saatleri belirtilmiştir.

Ayrıca dökümanlar aşağıdaki gibidir:

Genel Kamp Kuralları

Yarıyıl kamp YAZISI