AO icon
AL icon

Eğitim Programımız

Zaman Yönetimimiz

Pazartesi günleri İstiklal Marşımızın okunduğu törenle güne 09:00’da başlıyor 16:10’da okuldan çıkıyoruz. Cuma günleriyse yine okul törenimizle kapanışımızı yapıyoruz.

Güncel Sistemimiz

Okulumuza öğrencilerimizi mülakatla alıyoruz. Sınıflardaki kontenjanımız 18-20 kişiden oluşuyor. MEB programlarına ek olarak yoğun üniversite hazırlık programları uyguluyoruz. Eğitim dönemimizin başladığı gün seviye belirleme sınavı yapıyor ve gruplarımızı oluşturuyoruz. Belirlediğimiz gruplar; sınavlar, öğrencinin performansı ve öğretmenlerimizin görüşlerine göre değişiklik gösterebiliyor. Yaz döneminde de beş haftalık yoğun bir Üniversiteye Hazırlık Yaz Kampı düzenliyoruz.

Ders Zili Uygulamasını Kullanmıyoruz

Öğrencilerimizi koşullara ve şartlara bağlı olarak yetiştirmiyoruz. Her birinin kendi zaman yönetimini yapabilen, sorumluluk alabilen, planlı ve programlı bireyler olabilmesini istiyor ve bu sebeplerle okulumuzda ders zili uygulamasını kullanmıyoruz.