ALFA LOGO

+ -   Tarih: 27.08.2015

Tarihçe

2001 yılında etüt merkezi olarak kurulmuş olan Alfa Grup Eğitim Kurumlarımız 2007 yılında Batıkent semtinde küçük ve sıcak bir binada Alfa Grup Dershanesi olarak yola devam etmiştir. Az sayıda öğrenci ile başladığımız bu yolda emek, çalışma ve disiplinin yoğun bir şekilde uygulanmasıyla öğrencilerimizin de severek geldiği bir aile ortamı oluşturulmuştur.

Donanım ve birikimlerimizin bir sonucu olarak öğrenci nüfusumuzun da hızlı artışı ile eğitim ve öğretimimize Çakırlar’daki ikinci şubemizi de ekleyerek devam edilmiştir. 2011 yılında tüm dershanelerimiz Meydan (Anıt)’a taşınmış olup, yeni binası ve yeni yüzü ile tek bir çatı altında buluşmuştur. Temel Lise ve dershanemiz halen Batıkent’te eğitim vermektedir.

2013 yılında Alfa Akademi Koleji’ni de açarak bu yıla kadar olan tüm bilgi, tecrübe ve çalışmalarımız koleje aktarılmış olup, üniversite yolundaki tüm öğrencilerimize kaliteli bir eğitim sunulmaktadır. Alfa Akademi Kolejimiz Ortaokul ve Anadolu Lisesi şeklinde Etimesgut/Şaşmaz semtinde eğitim vermektedir.

Kurucularının da birer eğitimci olmalarından dolayı kendi sistemini geliştirerek bu günlere gelmiş olan kurumumuz taklitten uzak bir şekilde güçlü öğretmen kadrosuyla ilerlemektedir. Alanlarında güçlü ve çalışkan öğretmenlerimizin olması kaçınılmaz bir şekilde öğrencilerimizi başarıya götürmektedir.

Öğrencilerimizin öncülüğünde kurulmuş olan Alfa Derneği sıcak bir aile ortamı diyaloğunun bir kanıtıdır. Alfa-Der’in her yıl düzenlediği buluşmalarla geleneksel Alfa Ailesi günleri hatırlanmakta ve anılmaktadır.

giris