AO icon
OO icon
AL icon

İnsan Kaynakları

“Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir.”

ataturk-imza

Alfa Ailesi olarak eğitim alanında yola çıktığımız ilk günden itibaren daima “bizimle yola çıkan herkese değer katmak” felsefesini benimsedik. Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle büyük bir aile oluşturduk. Yeniliklere açık, farklı düşünme biçimlerine önem veren, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yaratıcı, dinamik, özgüvenli, sıcakkanlı, anlayışlı ve bütünleştirici yaklaşımları benimseyen bir eğitim kurumu olduk.

Aldığımız ulusal ve uluslararası başarılarla gideceğimiz uzun bir yol, soluksuz koşacağımız bir maraton olduğunu biliyoruz. Öğretmenlerimizin yaratıcı yönlerini açığa çıkaracak ve en verimli şekilde çalışabilecekleri çalışma ortamları geliştiriyoruz. Eğitim kavramının yeni nesillerin hayatını belirleyecek en önemli nokta olduğu bilinciyle insan kaynakları birimimizi daima çağın yeniliklerine göre güncelliyoruz.

Biz öğretmek kadar hala öğrenmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle kurduğumuz Alfa Ailesi’nde yeni meslektaşlarımızı tanımaktan memnuniyet duyuyoruz.

Yukarıdaki bilgilerin ışığında kurumumuzda işbirliğine ve takım çalışmasına önem veriyoruz. Eğitim kalitemizle ve okul kurallarımızla öğretmenlerimizin severek çalıştıkları bir iş ortamı oluşturuyoruz. Alfa Ailesi olarak öğretmenlerinizin memnuniyetine ve motivasyonlarına değer veriyoruz. Meslektaşlarımızın yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmasına ve yaratıcılıklarını ders işleme teknikleriyle birleştirmesine yardımcı oluyoruz.

Sevgiyle, saygıyla, başarıyla, eğlenceyle, çalışmayla, özveriyle ve azimle bizimle aynı yolda ilerlemek isteyen değerli meslektaşlarımız, başvuruda bulunmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.