AO icon
AL icon

Tarihçemiz

ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE GELİŞİYOR VE BÜYÜYORUZ

Eğitimci kimliğimizin bize kazandırdığı en önemli değerlerin başında eğitime verdiğimiz önem geliyor. Sevgi temelleri üzerine inşa ettiğimiz eğitim anlayışımızda her öğrencimize kalpten davranıyoruz. Ülkemizin gelişiminde eğitim kavramının büyük rol oynadığına yürekten inanıyoruz. Tüm öğrencilerimize bilimsel ve sanatsal yaklaşımları öğretirken, her birinin özünde iyi insanlar olabilmesi için çabalıyoruz. Biliyoruz ki, doğru yaklaşımla her çocuk yapabilir, her çocuk başarabilir. Kurumumuzu başarıya ulaştıran ilkelerimizle çıktığımız bu yolda, ilerledikçe ne kadar doğru değerlere sahip olduğumuzu görmekten gurur duyuyoruz.

timeline_pre_loader

2007 - Alfa Grup Derhanesi

2007 yılında Batıkent’te küçük ve sıcak bir binada Alfa Grup Dershanesi olarak yolumuza devam ettik. Az sayıda öğrenci ile başladığımız bu yolda emeklerimizle, çalışmalarımızla ve disiplinimizle öğrencilerimizin severek geldiği bir aile ortamı oluşturduk.

2009 - Çakırlar İkinci Şube

Sektörümüzde bizi alfa yapan donanımlarımızın ve birikimlerimizin bir sonucu olarak öğrenci nüfusumuz hızla artmaya başladı. Eğitim ve öğretimimizin gördüğü ilgi karşısında 2009 yılında Çakırlar’daki ikinci şubemizi açtık.

2012 - Meydan Merkez

2012 senesinde tüm dershanelerimizi tek bir çatı altında topladık ve yeni merkezimiz olan Meydan Merkez’e taşındık. Böylece tüm eğitim kurumlarımızı aynı noktada bir araya getirdik. Temel Lisemiz halen Batıkent’te eğitim vermeye devam ediyor.

2015 - Çağlar Temel Lisesi

Dershanelerin dönüşüm sürecinde büyüme ve başarı istikrarımızı artırarak Çağlar Temel Lisemizi hayta geçirdik.
Tüm bilgi, tecrübe ve çalışmalarımızı aktardığımız Akademi Kolejimiz, Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak Etimesgut/Şaşmaz semtinde eğitim vermeye devam ediyor.

2016 - Sağlıklı Çocuklar Anaokulu

Okulumuza duyulan güven ve beklentiler karşısında 2016 yılında Alfa Grup Sağlıklı Çocuklar Anaokulumuzu açtık.
2020 - ...

Kendileri de birer öğretmen olan öğrenmeye ve öğretmeye gönül veren kurucularımızın ışığında, güçlü öğretmen kadromuzla çalışkan ve başarılı öğrencilerimiz olmasından gurur duyuyoruz. Bizi ve öğrencilerimizi başarıya götüren en önemli motivasyon kaynağında öğrencilerimizin öncülüğünde kurulan Alfa Derneğimiz yer alıyor. Alfa – Der’in sıcak aile ortamıyla ve her yıl yaptığı düzenli buluşmalarla kalıcı bağlar kuruyoruz.